23. 08. 2017
v kategórii Blog

Oficiálne otvorenie Selaví je za nami. Ako to dopadlo?

Dámy a páni, ďakujeme! Ďakujeme všetkým, ktorí si urobili čas, aby prišli na oficiálne otvorenie Selaví, ochutnali naše vína a dobroty, zajazdili si na veteránoch a možno aj zatancovali do tónov hravej hudby. A pre tých, ktorým to nevyšlo, nič sa nedeje, pokúsime sa vás preniesť na otvorenie v našom minireporte :)

Musíme povedať, že celé otvorenie nemohlo vypáliť lepšie. Počasie bolo horúce, víno správne vychladené a hudba hlasná tak akurát. Začali sme tesne popoludní, kedy vás na otvorenie začal hravými tónmi pozývať milý pán verklikár.
 
Hravé tóny a úsmev na tvári, skvelé popoludnie môže začať.
 
Alkohol za volant nepatrí! Ale pre jednu peknú fotku nám to snáď prepáčite :)
 
 

Počasie, hudba, víno… všetko hralo na správnu nôtu!
 
 
 
 
V obchodíku pre vás boli pripravené domáce dobroty zo slovenských fariem a vyberané vína, o ktorých vám všetko podstatné s radosťou porozprával skúsený sommeliér Miroslav Mlynek. Veľmi úspešne sa uviedlo najmä mladé slovenské vinárstvo ViaJur pod taktovkou vinára Andreja Kukumberga, ktorého vína vám podľa spotreby mimoriadne chutili.
 

Ešte jeden malinký kúsok! Vychutnať ste si mohli skutočné chuťovky.


Zástup tých najlepších vín bol vždy pripravený na ochutnávku.


Najprv treba víno zoznámiť s pohárom…
 

…a potom si môžete s chuťou vypočuť jeho príbeh.
 
Kým sa tí dobrodružnejší z vás prevážali na veteránoch Praga Alfa, Aero 30, Tatra 57, Škoda Felícia Super alebo Praga Piccolo, tí pohodovejší si na tráve vychutnávali pohár dobrého vína do tónov pouličných umelcov. A to až dovtedy, kým ich na terase Hotela Lomnica nevystriedala kapela Dixie Jazz band, aby vás hravo preniesla na vlnách svojich hitov do minulého storočia. Jednoducho parádne popoludnie!
 

V takýchto veteránoch sa odveziete do časov minulých vždy štýlovo.
 
 
Rýchlo! O chvíľu hrá Dixie Jazz Band, aby sme to stihli!
 

Dixie Jazz Band vám zahrali tie najväčšie hity minulého storočia.
 

Naše brány sú už oficiálne otvorené, aby pohostili vaše jazýčky vyberanými vínami a pochutinami. Stačí, ak nás navštívite v našom obchodíku a vyberiete si to, čo vám hrdlo ráči. Veríme, že od nás budete vždy odchádzať šťastní - poistili sme si to všetkými črepmi z porozbíjaných pohárov, ktorých teda nebolo málo! :)

Ak vám tieto fotky nestačili, nebojte sa, máme ich oveľa viac. Skočte na náš Facebook a pozrite si, ako sme sa spolu bavili na našom otvorení.

Tešíme sa vašu návštevu!